WELK HOTEL HEEFT HET BESTE MANAGEMENTTEAM?

Vandaag wordt de Dutch Hotel Award gelanceerd. Deze nieuwe prijs is een initiatief van Trust Hospitality en wordt in nauwe samenwerking met ING Bank, Misset Horeca/Zibb.nl, SBS Architectuur en Hoge Hotelschool Den Haag gerealiseerd.

De Dutch Hotel Award heeft tot doel de creativiteit en het professionalisme in de Nederlandse hotellerie te vergroten. Welk managementteam is het meest innoverend in moeilijke tijden? De positieve publiciteit zal een bron moeten vormen van inspiratie voor ondernemers, directeuren en medewerkers, waardoor de kwaliteit van dienstverlening en plezier in het vak actief wordt gestimuleerd.

Voor elke gepassioneerde hotelier geldt dat het werk voldoening geeft en dat persoonlijke bevlogenheid en onderlinge samenwerking zich vertaalt in tevreden gasten en positieve reclame. Wij nodigen managementteams van hotels van harte uit hun kunnen aan de vakjury te tonen! !

Door mee te doen aan de wedstrijd kunnen hotelmanagers en hun team zichzelf van de beste professionele kant laten zien en bovendien regionale en landelijke publiciteit voor het bedrijf genereren als best geleide hotel van Nederland.

Het winnende team verdient een prachtig kunstwerk en mag een workshop strategisch management volgen aan de Hoge Hotelschool in Den Haag, inclusief verblijf op de campus en volledige verzorging!

Voor meer informatie, voorwaarden, criteria en het aanmeldings-formulier verwijzen we u graag naar de Misset Horeca uitgave van 20 februari en natuurlijk naar www.dutchhotelaward.nl. Inschrijving is mogelijk tot uiterlijk 24 maart!

Met hartelijke groeten,


Bas Tolmeijer                                            Francesco Monaco

 

Trust Hospitality B.V.
Wanraay 4 - 6673 DN - ANDELST (NL)
Box 7 - 6675 ZG - VALBURG (NL)
e: info@trust-hospitality.nl
t: +31 (0) 488 47 01 50
f: +31 (0) 488 47 01 51
w: http://www.trust-hospitality.nl