Directie:

Bas Tolmeijer (1962) is als managing director verantwoordelijk voor het algemene beleid en acquisities. Bas heeft een lange staat van dienst in directie functies, w.o. general manager van verschillende grote hotels, algemeen directeur Benelux en vice president operations Europa. De expertise van Bas ligt op het vlak van strategisch management, (re-) organisatie en hoteldevelopment.

Francesco Monaco (1967) is commercial director en verantwoordelijk voor het commerciŽle beleid van de onderneming. Hij heeft jarenlang sales en marketing posities bekleed op senior management niveau in de internationale hotellerie, w.o. international sales manager leisure en directeur sales & marketing Benelux. Francesco is specialist op het gebied van sales, marketingcommunicatie en conceptuele ontwikkeling (pre-openings, rebranding en E-marketing).

Raad van Advies:

Gerry van Loenen (1935) heeft o.a. gestudeerd aan de Hogere Hotelschool te Den Haag en aan de Cornell Universiteit in de V.S. en heeft ruim 40 jaar ervaring in de internationale gastvrijheidsindustrie. Zijn zakelijke levensloop omvat een veelheid aan directiefuncties bij tophotels en ketens in Nederland, Duitsland en Monaco, terwijl hij mede-oprichter is van Holiday Inn in Zuid-Afrika. Gerry heeft recent Hilton International verlaten en geniet van een minder hectisch bestaan. Hij woont in Frankfurt en houdt zich op zelfstandige basis bezig met het oplossen van complexe managementproblemen en hotelontwikkeling.

Dr. Geert Braam RA (1964) studeerde bedrijfseconometrie en accountancy aan de Katholieke Universiteit Brabant en promoveerde op een proefschrift over de externe financiŽle verslaggeving door beleggingsinstellingen aan de Katholieke Universiteit Nijmegen. Hij werkte als EDP-auditor bij de Nederlandse Accountants Maatschap (thans Deloitte & Touche Registeraccountants), vervulde als computer instructeur de militaire dienstplicht en werkte als accountant bij KPMG Klynveld Accountants (thans KPMG Accountants NV) en als controller bij MSCN. Thans is Geert werkzaam als universitair hoofddocent aan de Nijmegen School of Management van de Katholieke Universiteit Nijmegen.
Visie en missie >>>
Waarden >>>