"Het leveren van optimale kwaliteit in service, product en management is de enige garantie op tevreden gasten, medewerkers en eigenaren"

Trust Hotels is de hoteldivisie van Trust Hospitality. Wij exploiteren hotels in opdracht van derden (managementcontracten) en voor eigen rekening (huurovereenkomsten).

Het concept van Trust Hotels is met name geschikt voor hotels vanaf 50 kamers en kenmerkt zich door korte beleidslijnen, een creatief commerciële strategie, hoge efficiency, een scherpe vergoedingsstructuur en een menselijk gezicht.

Wij bieden sterk ontwikkelde programma’s op het gebied van efficiency, financieel beleid, marketing en verkoop. Door onze joint ventures met ervaren partners kunnen wij de overhead sterk beperken en toch een complete ondersteuning bieden.

Aangezien Trust Hotels niet gebonden is aan (inter-) nationale ketens, wordt elk hotel beschouwd als een uniek project, waarbij de locale marktomstandigheden bepalend zijn voor het specifieke beleid en gekozen concept: als franchise of “non branded” hotel.
Belangrijkste voordelen >>>
Toegevoegde waarde >>>